STRUCTUUR IN SALES PROCES

We hebben veel ervaring in het inrichten van een optimale salesstructuur waardoor de efficiëntie en effectiviteit van de salesafdeling sterk kan toenemen. We werken volgens het Plan-Do-Check-Act (PDCA) model waardoor er een lemniscaat ontstaat met vaste stappen in planning-sales-coaching-analyse.

Elke stap kan door people XL worden ontwikkeld en begeleid. Dit geeft concreet inzicht in de kwantiteit en de kwaliteit van uw salesafdeling. Alles wordt meetbaar. En dus wordt ook helder waar zaken goed gaan en waar verbetering verlangd is. Wij geven u graag advies dat werkt!


COMPETENTIE MANAGEMENT FRAMEWORK

Ook het inrichten van een competentie management systeem is ons niet vreemd. Organisaties willen steeds efficiënter werken. Processen worden efficiënter ingericht en bredere inzetbaarheid is het keywoord. De sleutel tot optimale inzetbaarheid van personeel is in veel gevallen het verbeteren van het functioneren en veranderen van gedrag van medewerkers.

Competentiemanagement is een middel om functioneren en gedrag te meten en te optimaliseren. Door effectief (gewenst) gedrag bespreekbaar te maken, te beoordelen en te ontwikkelen. Ook kan dit worden gebruikt voor assessments en sollicitatiegesprekken om latere mismatches te vermijden.

Meer weten over ons advies op sales gebied? Bel of mail ons!