REFERENTIES

Sinds de start van people XL hebben reeds meer dan 400 bedrijven hun vertrouwen aan ons gegeven op het gebied van training, coaching en advies. Hieronder een paar van onze klanten.

Saint Gobain

De grootste producent en distributeur van innovatieve bouwmaterialen ter wereld, met oog voor een duurzame leefomgeving. Saint Gobain realiseert een wereldwijde jaarlijkse netto-omzet van EUR 39 miljard. people XL verzorgt al vele jaren trainingen voor Saint Gobain Isover, Gyproc, Weber Beamix, Glassolutions, API, Vertrotech, Technoglas en Cultilene.

tremco illbruck

Producent en leverancier van hoogwaardige oplossingen op gebied van luchtdicht bouwen, afdichting, verlijming en passieve brandwerendheid in de bouw en de industrie. Met 1.100 werknemers op 30 locaties over de hele wereld, realiseert tremco illbruck alleen al in EMEA een jaarlijkse netto-omzet van EUR 385 miljoen. people XL is trainingspartner voor Nederland, België, Zweden, Finland, Groot-Brittannië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Verenigde Arabische Emiraten. 

KPMG

Bij KPMG Nederland werken ruim 2.800 gedreven medewerkers. Het gaat om professionals die betrokken zijn, goed zijn in hun vak en samen gaan voor een tastbaar resultaat op het gebied van audit en advisory. Met een jaarlijkse omzet van ruim EUR 450 miljoen behoort KPMG tot ‘The Big Four’ in Nederland. people XL is trainingspartner voor KPMG Nederland, Nederlandse Antillen en Suriname.

Melexis

Melexis behoort tot de 4 grootste wereldspelers in automotive semiconductor sensors, alsmede een leidende speler in car networking en wireless communicatie.
Met 1400 medewerkers in 14 landen realiseert Melexis een jaarlijkse netto-omzet van meer dan EUR 480 miljoen. people XL is trainingspartner voor de wereldwijde salesorganisatie.

Van Duijnen

De Koffie divisie van Van Duijnen biedt al meer dan 75 jaar met passie koffie op het werk. Door het bieden van een passend koffieconcept voor iedere klantsituatie wordt optimale klanttevredenheid nagestreefd.

Van Duijnen Horeca Service helpt de horecaondernemer zo veel mogelijk rendement te halen uit de eigen drankverkoop. En dat met zo min mogelijk zorgen! Van lekbladen, bierkranen, geautomatiseerde biertaps, wijntapsystemen, postmix installaties, koelmeubels en koelcellen tot biertanks. people XL is trainingspartner voor de beide divisies van Van Duijnen in Nederland.

Microsoft

Microsoft is de grootste wereldwijde speler op het gebied van kantoorautomatisering en de snelst groeiende speler in haar cloud portfolio, waaronder the intelligent cloud, Office 365 en Azure cloud services.
Met 124.000 medewerkers wereldwijd realiseert Microsoft een jaarlijkse netto-omzet van meer dan USD 100 miljard. People XL is trainingspartner voor de Nederlandse salesorganisatie van Microsoft.

Micron

Micron is de wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve geheugen oplossingen. Met een omzet van ruim USD 23 miljard en met meer dan 20.000 medewerkers wereldwijd, levert Micron optimal memory en storing systems voor een brede range van applicaties. people XL is trainingspartner voor de Automotive divisie van Micron in Folsom, USA en in München, Duitsland.