PERSONAL COACHING


People XL biedt managers en ook medewerkers personal coaching. Verandering is tegenwoordig binnen organisaties een continu proces. Dit vereist flexibiliteit van manager en medewerker.

Onze personal coaches houden een spiegel voor en scheppen de voorwaarden om de gewenste persoonlijke ontwikkeling in te zetten. Dit leidt tot bewustwording en bereidwilligheid om de eigen werkstijl ter discussie te stellen en open te staan voor varianten. Werken aan jezelf dus, maar met de juiste ondersteuning en de juiste begeleiding!

Kijk ook eens op onze site: http://www.dealclosers.nl waar we coaching bieden om uw resultaat op offertes te verbeteren. Meer en betere deals worden gescoord en dit verhoogt de omzet en het resultaat van uw onderneming!

Geïnteresseerd in onze personal coaching? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..