WELKOM BIJ PEOPLE XL

Ondernemen is topsport. Om bedrijfscontinuïteit en beoogde groei van medewerkers te kunnen garanderen, is de steun van een professionele trainer, coach of adviseur van grote waarde. Als dit u tot denken aanzet, neem dan binnenkort eens contact met ons op. People XL geniet al ruim 17 jaar een zeer goede reputatie en hoge klanttevredenheid. Wij garanderen meetbaar resultaat. Dit geeft u de zekerheid dat uw investering in training ook echt rendeert. En rendement is toch een absolute eis vandaag-de-dag? Ik zie uit naar onze kennismaking!

Andrew Sijtsma
Oprichter People XL


EVEN VOORSTELLEN...

Uw People XL contactpersoon is een professional. Een doorgewinterde combinatie van kameleon en duizendpoot. In staat om, waar nodig, van gedaante te veranderen en confronterend in te spelen op de ontstane situatie. Thuis in coaching en training van alle lagen in uw organisatie.

Onze klantaanpak? Geen enkele organisatie is hetzelfde. We starten met een grondige inventarisatie om u daarmee van een gericht advies te kunnen voorzien. Dit resulteert in een plan van aanpak, compleet met benodigde vorm en inhoud én beantwoordend aan het gestelde uitgangsdoel.

Onze werkwijze? Snel inspelen op het ontwikkelen van de juiste competenties, gewenst gedrag en vaardigheden. Dat vergt veel inzet van deelnemers maar iedereen gaat met meetbaar resultaat naar huis. Een persoonlijk actieplan zorgt ervoor dat de eigen ontwikkeling is vastgelegd.

Onze kracht? Maatwerk en inleven. De klant volledig leren kennen om het gehele programma 100% klanteigen te maken. Daar zijn we gewoon goed in. We trainen in groepen maar kunnen iedere deelnemer in de groep een maximale competentie-ontwikkeling door laten maken. Dit alles om het rendement van u en uw mensen te verhogen!

Onze naam? Mensen laten excelleren.
Ons missie? Rendement voor uw bedrijf creëren.
Onze kunde? We geven training en coaching in het Engels, Duits en uiteraard in het Nederlands.
Onze ervaring? Ruim 600 bedrijven en 37.000 deelnemers in de afgelopen 17 jaar!

 

Training

Coaching

Advies